AKTUÁLIS AKCIÓK ONLINE MEGRENDELÉS DÍJFIZETÉS DOKUMENTUMOK ÁSZF SEGÍTSÉG KAPCSOLAT RÓLUNKemail:
jelszo:


Partnereink:Utolsó módosítás időpontja:
2017-06-26
Aktuális2017-07-11 12:00:00

ÉRTESÍTÉS!
A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. azon Ügyfeleinél, akiknél 45 napon túli díjtartozás áll fenn, 2017. július 31-től (Hétfő) a jelszolgáltatást szünetelteti. A díjhátralék rendezésénél azon befizetések kerülnek elszámolásra, amelyek a szolgáltató számlájára 2017. július 24-ig beérkeztek. Ismételt visszakapcsolásra akkor kerülhet sor, ha a díjtartozás összege annak kamataival együtt, valamint a televízió szolgáltatás esetében 3.900 Ft-os, Internetszolgáltatás esetében 2000 Ft-os visszakapcsolási díj kiegyenlítésre kerül.  Értesítjük továbbá ügyfeleinket, hogy irodánk áramszünet miatt 2017. augusztus 2-án zárva tart, ezen a napon az ügyfélfogadás szünetel!


 


Köszönettel:Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2017-07-11 00:00:00

Tisztelt Előfizetőink!


Ügyfélszolgálati irodánk 2017. augusztus 2-án (szerdán) áramszünet miatt zárva tart.


Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük, türelmüket és megértésüket köszönjük!


 


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2017-06-26 00:00:00

HAMAROSAN MINDEN EDDIGINÉL GYORSABBAN SZÁGULDHATSZ A NETEN!


 


IGEN! Válaszd a DigitalVác Internet szolgáltatását és garantáltan nem fogsz csalódni!


GARANTÁLTAN A LEGJOBB INTERNET! MIÉRT?


 


- Garantáltan a legnagyobb elérhető sávszélességet kaphatod


- Garantáltan azt kapod, amire előfizettél**


- Garantáltan nincsenek rejtett költségek


- Garantáltan korlátok nélküli felhasználást biztosít


 


*2017. júliusától bevezetett új akciós csomagok legnagyobb sávszélessége. Az Ön Internet csomagjának megfelelő ajánlatról kérjük tájékozódjon ügyfélszolgálati irodánkban vagy telefonon a 27/317-473-as telefonszámon.


**A tájékoztatás nem teljes körű, részletek a www.digitalvac.hu weboldalon és az ügyfélszolgálaton.


 2017-05-31 00:00:00

Értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a csatornatulajdonos (CLT-UFA S.A.) döntése értelmében 2017. július 3-tól a Film+2 csatorna neve, tematikája és logója megváltozik.


Az új csatorna RTL GOLD néven főként TV vetélkedők és talk-show-k bemutatását tervezi.  Műsorán az RTL csoport sikeres műsorai szerepelnek,mint pl. a méltán népszerű Mónika Show, Dr Tóth, Balázs Show vagy a Legyen Ön is Milliomos! adásai.


Tisztelettel: Vác Városi Kábeltelevízió Kft.


 2017-05-16 00:00:00

Értesítés!


Értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a Digitális Extra csomagban található Satisfaction HQ, Dusk TV, Evil Angel TV, Exotica, Sexto Senso, Cento x Cento csatornák tulajdonosa váratlanul beszüntette a felnti csatornák magyarországi terjesztését.


A kiesett csatornák pótlásáról tárgyalásokat folytatunk, reményeink szerint hamarosan új, minőségi tartalommal pótoljuk a kiesett tv csatornákat.


Türelmüket és megértésüket köszönjük!


Tisztelettel: DIGITALVAC Kábeltelevízió Kft.


 2017-04-10 00:00:00

 DISCOVERY ÉS TLC CSATORNÁK AZ ANALÓG KÍNÁLATUNKBAN IS!


Értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a DISCOVERY CHANNEL valamint a TLC satornák május 1-től az analóg csatornakiosztásban is helyet kapnak. A Discovery Channel az U28-as csatornán (527,25 MHz), a TLC az U34-es csatornán (575,25 MHz) lesz látható. A május 1-ig ezeken a csatornahelyeken sugárzott  Da Vinci Learnig és a Fishing and Hunting csatornák műsorai május 1-től továbbra is elérhetőek lesznek a Családi csomag digitális kínálatában.


Üdvözlettel:


Vác Városi Kábeltelevízió Kft.2017-03-10 00:00:00

DoQ – a Doqumentumfilmek új generációja


 


Tovább bővítettük az ismeretterjesztő csatornáink választékát! A megújult DoQ csatorna változatos műsorkínálattal bővült, amely a tudományokat, történelmet vagy a misztikumokat éppúgy magában foglalja, mint a szombat esti különleges nagyfilmeket.


 


Történelem, tudomány vagy éppen misztikumok? A DoQ premierműsorai átfogják mindazt, ami érdekelheti az embereket az idők kezdete óta. Hogyan zajlott a II. világháború? Vajon milyen földalatti világ rejlik Budapest alatt? Miként épült fel a Római Birodalom? Mi történt a vietnámi háborúban? A DoQ sorozatai érdekes és változatos témákat járnak körül, melyekből a család minden tagja talál számára érdekes és lebilincselő tartalmat.


 


A DoQ csatorna műsora digitális adásrendszerben, a Családi csomag kínálatában érhető el.


 2017-03-01 00:00:00

Tavaszi Csatornaáradat!


2017. április 1-től, változatlan árak mellett további új televízió csatornákkal bővítjük kínálatunkat! A TV2 csoporthoz tartozó Humor +, Izaura TV, Chili TV, Kiwi TV, FEM3, és Zenebutik csatornákkal együtt a Családi csomag már 125 TV csatornával biztosítja a mindenki számára a felhőtlen szórakozás lehetőségét.


Az új csatornák a Családi csomag digitális kínálatában lesznek elérhetőek.


A pontos csatornakiosztást és műszaki paramétereket honlapunkon (www.digitalvac.hu) valamint információs csatornánkon tesszük közzé. A Humor+ műsora az analóg csatornakiosztásban is helyet kap. Helyhiány miatt a Humor + adása a PRIME csatorna helyén lesz fogható, a PRIME programjának továbbítása 2017. április 1-től már csak digitális formában történik.2017-02-17 00:00:00

ÚJ HBO SOROZAT!


Az HBO új saját gyártású, erotikával, hazugságokkal és titkokkal teli sorozata három középosztálybeli anyuka történetét meséli el. A közös bennük, hogy mindenük megvan, mit egy nő kívánhat, és a gyerekeik most mennek iskolába. A látszólag tökéletes életük azonban sötét titkokat rejteget. A sorozat a nálunk sem ismeretlen Liane Moriarty bestseller regényéből készült, és valóságos sztárparádét vonultat fel, a főszerepeket Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard alakítja. 2017-02-01 00:00:00

 


VÁLTSON DIGITÁLIS TELEFONRA!


MOST IGAZÁN MEGÉRI!


A Vác Városi Kábeltelevízió Kft. a 3 C Kft-vel együttműködve nyújtja előfizetői részére a digitális kábeltelefon szolgáltatást.


A digitális kábeltelefonszolgáltatással jelentősen csökkentheti telefonszámláját! 


Nincs kapcsolási díj, a hálózaton belüli hívások ingyenesek Továbbra is a megszokott módon, vezetékes készülékével és telefonszámával telefonálhat akár 999 Ft-os havidíjért! Belföldi hívások 7 Ft-tól,Külföldi hívások már 15 Ft-tól, perc alapú számlázással.


Részletekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon:


2600 VÁC, ZRÍNYI U. 9. TEL.: 27/317-473 E-MAIL: INFO@DIGITALVAC.HU


 


 


 
A honlap üzemeltetőjének részletes adatai: itt!